Nikolina Chakardakova

Nikolina Chakardakova ~ Николина Чакърдъкова

►05-18-2018  ~  8 рм to 11 рм  ~ Add to Calendar

Doors Open:  7 рм ~ All ages welcome

 Copernicus Center, Copernicus Tickets

▲Buy Now

 

Tickets Prices: $30 – $55

Nikolina Chakardakova, Николина Чакалова, Неврокопски танц, Коперник център, фолклор, българи в Чикаго, bg гласове, chicago българи, chicago български фолклор, кикагон, българска народна музика в Чикаго, български събития в Чикаго

Join Event

 

 

 

Nikolina Chakardakova, Николина Чакалова, Неврокопски танц, Коперник център, фолклор, българи в Чикаго, bg гласове, chicago българи, chicago български фолклор, кикагон, българска народна музика в Чикаго, български събития в Чикаго

 

Любимата народна певица Николина Чакърдъкова и Неврокопският танцов ансамбъл ще подарят на обичащите българския фолклор, българските традиции, песни и танци голям концерт в Чикаго на 18 май, петък, в залата на „Copernicus center”. Събитието ще e едно от най-зрелищните, правени някога за българите в Северна Америка. Чакърдъкова ще излезе на сцената с танцов ансамбъл, а специални визуални ефекти ще пресъздават картини от Родината – старовремски къщи, цветни поля и градини. Съорганизатор и медиен партньор на събитието е BG VOICE.

Предстоящият голям спектакъл на Николина Чакърдъкова е вид продължение на големите й концерти в България. Певицата събра  над 15,000 души в три поредни вечери в зала 1 на НДК на Коледа през 2013 г., а на следващата година напълни и най-голямата зала в България “Арена Армеец”. Сега е дошло време българите в Северна Америка също да видят впечатляващия спектакъл, смята народната певица. Освен в петък, 18 май, Чакърдъкова ще представи шоуто си и в Торонто, Канада, в неделя, 20 май. “Иска ми се да направим един голям български празник за хората в залата и публиката да е с главна роля в този празник”, казва обичаната певица и добавя, че за нея вълнението ще е особено, защото ще пее пред имигранти, които живеят толкова далеч от Родината.

В спектакъла едни от най-популярните и обичани български песни ще зазвучат на нов глас, като във втората част на спектакъла на екраните в залата ще се изписват и текстовете на песните, така че всеки да може да си припява от душа и сърце. Огромна сцена и екрани, специални декори и много красиви костюми, 3D мапинг и ефекти ще са част от изненадите, които Николина и екипът й са подготвили.

Nikolina Chakardakova LinksWebsite  ~   Facebook


Producer:

   BG VOICE  ~  Website 

   Contact Info:  [email protected]


Sponsor:

   Montway Auto TransportWebsite

Public Service Announcement  PAA, Polish American Association, Career help by the PAA
Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Comments are closed.