Mamontovas

Andrius Mamontovas – “DEGANCIOS AKYS” – Live in Chicago

11/28/2015, Lapkricio 28d

8pm – 11pm  ~  Doors:  7pm ~  All Ages Show
Copernicus Center Tickets

 

$45.00 – $65.00

 

Andrius Mamontovas, Mamontovas, Degancios Akys, Chicago Concert, Lithuanian Events, Lietuvą, Chicago, Copernicus CenterAndrius Mamontovas kviečia visus į naujausio albumo „Degančios akys“ pristatymo kelionę. Ilgiau nei ketverius metus kruopščiai brandintas skambesys pasklis ne tik po visą Lietuvą, bet ir po Airija, Anglija, JAV , Kanada.

Atlikėjas aplankys apie 30 miestų ir miestelių, kuriuose savo ištikimiems fanams, draugams ir bičiuliams pristatys tiek naujas, niekur negirdėtas, tiek gerai žinomas dainas. Andriaus muzikinės atostogos visa vasara tesis Lietuvoje, na o rudeni atlikejas aplankys savo gerbejus Europoje ir uz Atlanto.

Koncertiniame ture su Andriumi kartu gros:

Meinardas Brazaitis (būgnai)
Eimantas Belickas (smuikas, klavišiniai)
Tomas Andrijauskas (boso gitara)
Romas Rainys (gitara)



“JOIN” the Facebook Event HERE

EVENT PRODUCERS:  Pure Star Productions & ShowCentras  Facebook Link

Discography – Albums 

Pabėgimas (1995)
Tranzas (1997)
Šiaurės naktis. Pusė penkių (1998)
Mono Arba Stereo (1999)
Šiaurės Naktis. Pusė Penkių (2000)
Anapilis (2000) Cloudmaker (2000)
Visi langai žiūri į dangų (2000)
Cloudmaker. No Reason Why (2001)
Clubmix.lt (2001)
O, meile! (2002)
Beribiam danguje (2003)
Tadas Blinda (2004)
Saldi.Juoda.Naktis. (2006)
Tyla (2006)
Geltona. Žalia. Raudona (2008)
Elektroninis dievas (2011) [source: Wikipedia]

 




Copernicus Center, Copernicus Center parking, Chicago, Copernicus Center Directions, Parking, directions  

►Directions  &  Parking Map

See ALL Upcoming Events → CLICK HERE

Rent our Venue Spaces: Theater, Annex, King's Hall, Lobby, Classrooms → CLICK HERE

     
Public Service Announcement ☺ PAA, Polish American Association, Career help by the PAA
Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Comments are closed.