KOMITSITE & TONI DIMITROVA

KOMITSITE & TONI DIMITROVA

11/06/2016  → 7 to 10 PM ←  Doors: 6 pm  ~ All ages event

Комиците, Komitsite, Toni Dimitrova, Bulgarian event, Bulgarians in Chicago, Bulgarian theater, Bulgarian concert, Liubo Neykov, Nencho Ilchev, Petyo Petkov, Toni Dimitrova, Chicago, Copernicus Center, tickets

KIDS $15, ORCHESTRA PLATINUM $50, GOLD $45, SILVER $40, BRONZE $35, BRONZE SIDES $30

 

Комиците, Komitsite, Toni Dimitrova, Bulgarian event, Bulgarians in Chicago, Bulgarian theater, Bulgarian concert, Liubo Neykov, Nencho Ilchev, Petyo Petkov, Toni Dimitrova, Chicago, Copernicus Center, ticketsПредаването “Комиците”, което се превърва в телевизионен и културен феномен в България, се излъчва по bTV вече 8 години. То е неизменна част от живота на зрителите и отдавна е синоним на доброто забавление през уикенда. Дълги години шоуто неизменно е „№1“ в своя часови пояс и на няколко пъти е печелило първо място по гледаемост в национален ефир. „Комиците“ се излъчват всяка съботна вечер от 22 часа в ефира на bTV, а създател и продуцент е продуцентска компания „Дрийм Тийм Прадакшънс“.

В продължение на час зрителите се забавляват със скечовете и песните в компанията на едни от най-добрите български актьори, певци и шоумени. Запазената марка на “Комиците” са шегите по адрес на най-популярните лица в България, които присъстват в шоуто не само като ВИП гости, но и като участници в скечове.

Тони Димитрова е родена на 10 януари 1963 г. в гр. Бургас, но едва през 1977 година заживява там. Благодарение на курсовете започва да работи като машинописка в общинската администрация на града. След няколко години работа като машинописка, се отказва от тази работа и започва да се занимава сериозно с музика. След като изоставя работата си като машинописка през 1990 г., Тони започва да пее в заведения в Бургас. През 1995 година се явява на конкурс, организиран от Ева и Гого от популярната през 70-те години на ХХ в. група „Тоника“. В журито на конкурса е Стефан Диомов, който търси хора за попълнение на тогавашната група „Горещ пясък“. Още на следващия ден ѝ правят пробни записи в студио „Горещ пясък“ и през януари 1996 година е назначена за солистка на оркестъра. С това започва кариерата ѝ на професионална певица.

През лятото на 1996 година участва в конкурса “Бургас и морето“, където ѝ е присъдена 3-а награда за песента „Ах, морето“. Тя влиза в първия ѝ самостоятелен албум „Ах, морето“ (1997). През 1999 година издава албума „Как си, Тони?“, а през 2001 година следва нов албум — „Съмва се“. От него с най-голям успех се ползват дуетът с Орлин Горанов „Още те обичам“, „Малка водка с портокалов сок“, „Бургас и момчето“. Още на следващата (2002) година успява да издаде нов албум „Тони Димитрова — дуети“, който включва дуети с Веселин Маринов, Орлин Горанов, Георги Найденов – Гого, Пламен Ставрев, Васил Найденов. Сред най-успешните ѝ дуети е песента “За кой ли път” с Борис Гуджунов.

През 2004 година излиза албумът „Made in Burgas“ с хитовете „По пътя“, „Бавната река“, „Нито ден е, нито вечер“.
През 2007 година Тони Димитрова издава албума „Обещания“ с хитовете „Обещания“,„Тръгвай, щом решил си“, „Песента на щурците“, „Сахара блус“, „Say you would“ и “Шепа пепел, две сълзи“.През есента на 2010 година Тони Димитрова участва в “Великолепната шесторка 2” – риалити шоу, известно с благородната си кауза – да подсигури приемни семейства на много изоставени по домовете деца. Участва в дует с известния български артист Светослав Пеев.

KOMITSITE & TONI DIMITROVA LINKS

About Тони Димитрова Wikipedia

To Website Komicite.com

Producer & Sponsor:   Expert Initiatives Foundation   (312) 273-8640

 

“JOIN” the Facebook Event HERE

 

 
Public Service Announcement  PAA, Polish American Association, Career help by the PAA
Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Comments are closed.