KOMITSITE & TONI DIMITROVA

KOMITSITE & TONI DIMITROVA

11/06/2016  → 7 to 10 PM ←  Doors: 6 pm  ~ All ages event

Комиците, Komitsite, Toni Dimitrova, Bulgarian event, Bulgarians in Chicago, Bulgarian theater, Bulgarian concert, Liubo Neykov, Nencho Ilchev, Petyo Petkov, Toni Dimitrova, Chicago, Copernicus Center, tickets

KIDS $15, ORCHESTRA PLATINUM $50, GOLD $45, SILVER $40, BRONZE $35, BRONZE SIDES $30

 

Комиците, Komitsite, Toni Dimitrova, Bulgarian event, Bulgarians in Chicago, Bulgarian theater, Bulgarian concert, Liubo Neykov, Nencho Ilchev, Petyo Petkov, Toni Dimitrova, Chicago, Copernicus Center, ticketsПредаването “Комиците”, което се превърва в телевизионен и културен феномен в България, се излъчва по bTV вече 8 години. То е неизменна част от живота на зрителите и отдавна е синоним на доброто забавление през уикенда. Дълги години шоуто неизменно е „№1“ в своя часови пояс и на няколко пъти е печелило първо място по гледаемост в национален ефир. „Комиците“ се излъчват всяка съботна вечер от 22 часа в ефира на bTV, а създател и продуцент е продуцентска компания „Дрийм Тийм Прадакшънс“.

В продължение на час зрителите се забавляват със скечовете и песните в компанията на едни от най-добрите български актьори, певци и шоумени. Запазената марка на “Комиците” са шегите по адрес на най-популярните лица в България, които присъстват в шоуто не само като ВИП гости, но и като участници в скечове.

Тони Димитрова е родена на 10 януари 1963 г. в гр. Бургас, но едва през 1977 година заживява там. Благодарение на курсовете започва да работи като машинописка в общинската администрация на града. След няколко години работа като машинописка, се отказва от тази работа и започва да се занимава сериозно с музика. След като изоставя работата си като машинописка през 1990 г., Тони започва да пее в заведения в Бургас. През 1995 година се явява на конкурс, организиран от Ева и Гого от популярната през 70-те години на ХХ в. група „Тоника“. В журито на конкурса е Стефан Диомов, който търси хора за попълнение на тогавашната група „Горещ пясък“. Още на следващия ден ѝ правят пробни записи в студио „Горещ пясък“ и през януари 1996 година е назначена за солистка на оркестъра. С това започва кариерата ѝ на професионална певица.

През лятото на 1996 година участва в конкурса “Бургас и морето“, където ѝ е присъдена 3-а награда за песента „Ах, морето“. Тя влиза в първия ѝ самостоятелен албум „Ах, морето“ (1997). През 1999 година издава албума „Как си, Тони?“, а през 2001 година следва нов албум — „Съмва се“. От него с най-голям успех се ползват дуетът с Орлин Горанов „Още те обичам“, „Малка водка с портокалов сок“, „Бургас и момчето“. Още на следващата (2002) година успява да издаде нов албум „Тони Димитрова — дуети“, който включва дуети с Веселин Маринов, Орлин Горанов, Георги Найденов – Гого, Пламен Ставрев, Васил Найденов. Сред най-успешните ѝ дуети е песента “За кой ли път” с Борис Гуджунов.

През 2004 година излиза албумът „Made in Burgas“ с хитовете „По пътя“, „Бавната река“, „Нито ден е, нито вечер“.
През 2007 година Тони Димитрова издава албума „Обещания“ с хитовете „Обещания“,„Тръгвай, щом решил си“, „Песента на щурците“, „Сахара блус“, „Say you would“ и “Шепа пепел, две сълзи“.През есента на 2010 година Тони Димитрова участва в “Великолепната шесторка 2” – риалити шоу, известно с благородната си кауза – да подсигури приемни семейства на много изоставени по домовете деца. Участва в дует с известния български артист Светослав Пеев.

KOMITSITE & TONI DIMITROVA LINKS

About Тони Димитрова Wikipedia

To Website Komicite.com

Producer & Sponsor:   Expert Initiatives Foundation   (312) 273-8640

 

“JOIN” the Facebook Event HERE

 

 
Copernicus Center, Copernicus Center parking, Chicago, Copernicus Center Directions, Parking, directions

Directions  &  Parking Map

 

See All Upcoming Events → Event Page

 

Venue Rental Spaces → Here

.......

 
Chicago wedding venues, venue rental in Chicago, venue rental in North Chicago, Copernicus Center venue rental Advertise on website, Copernicus Center, website advertising Theatre, theatre rental, theatre venues, chicago Copernicus Center
Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Comments are closed.